Monday, March 7, 2011

Not easy

As salam suma..hai kawan2 naja kembali untuk entry yg terbaru untuk hari nie..suma sedia maklum mcm naja ckp semalam hari ini exam. Subjek E-commerce pukul 9.00a.m di bk Fitm.Sebut pasal exam naja nak share ngan korang suma perasaan naja bila jawab paper tue. Hanya Allah jer tahu mcm mane perasaan naja.Soalan bahagian E case study naja mmg tak boleh nak buat.Langsung xfaham ape yg soalan tue nak.Dah laa case study tue panjang,naja rasa nak termuntah2 perut memulas2 untuk mengeluarkan angin bila baca case study tersebut.Part E nie jumlah markah nya melampau2 banyak sgt2..20 markah..Aduh mana naja nak cekau 20 markah nie. Naja sedih sgt xtahu lah mcm mane nnti result subjek tersebut.mmg membunuh naja la subjek tue.Hurmm..tak pelah insyaAllah naja akan ter teruskan perjuangan untuk paper seterusnya.Ada 4 paper lagi yg harus naj perjuangkan. Semoga sumanya berjalan lancar.
Wish me luck ok!



INI KERTAS SOALAN TUE



SOALAN PART E

0 comments:

Post a Comment

Happy Family