Sunday, March 13, 2011

Makin membesar..bagaikan juara..:))


Salam semua...

naja lupa nak selitkan citer kat korang pasal buah hati naja 1 nie. tadi pas naja baru balik dari library telefon berbunyi2 nak lihat rupanya ayah dari ipoh hantar MMS pada naja. Ayah hantar gambar BBOY.Kuranglah rindu naja pada BBOY nie. Tak sabar2 rasenya nak balik rumah nak jumpe BBOY yg teramatlah naja syg dan rindui.

Alangkah bahagianya naja bila tgk gambar nie, hari makin hari dari masa ke semasa naja tgk pembesaran BBOY nie makin melampau2. Makin Gemuk lah die..tapi tak per sebab die Tembam tembam pun Comel!!!!
hahahahha...

Senang hati naja BBOY membesar bagaikan juara..

Oklahyer..itu jer naja nak story kat korang suma.
Tata..BABAI...







4 comments:

ms. craby said...

comel.. nak2.. boleh dak..?

Najatul Aida Mohd Tajudin said...

aish..mane boleh..terbaik dari tmn ampang nie:))

anamizu said...

alololo comelnye BBOY ni..hihi

Najatul Aida Mohd Tajudin said...

comelkan anamizu:))

Post a Comment

Happy Family