Tuesday, March 8, 2011

Membesar dgn penuh kasih sayang:)

hai suma just nak kongsi ngan korang suma,tentang penyeri hidup naja ngan family.Nama die BBOy.Dari kecik naja ngan family jage die dari die hanya sebesar telapak tgn adik bongsu naja Nadrah Aina.sekadar buat berkongsi ngan korang suma BBOY nie adalah kucing adik naja,Aina namanya.Ayah hadiahkan pada die.Ayah jumpe BBOY kat tgh2 jalan raya.Sadis kan perjalananhidup BBOY dari kecik.Cuba korang bayangkan klu time tue die kena langgar,lenyaplah nyawa seekor makluk yang Allah cipta.Ayah taw aina nie love sgt pada kucing.Cita2 die bila besar nnti nak jadi doktor haiwan.

Membesarlah BBOY dgn kasih syg yg melipat kali ganda byknya..Along, angah n suma adik beradik naja syg betul ngan BBOY ini.Kehadiran BBoy dlm family kami menambahkan lagi kebahgiaan kami sekeluarga.

Sekarang nie...

BBOY dah besar.Dah pandai hidup berdikari.tak lupa gak dah pandai cari awek..hehehe Korang nak taw tak kat kawasan Ampang BBOY nie kira baik la.Cuba korang bygkan die boleh bg kwn2 die yg lain makan makanan die.Lagi dasyat BBOY buka bekas makanan sendiri dan hidangkan makanan tue untuk kwn2 die yg lain.Tgk lah telatah BBOY..mcm2 Ragam kan..

Nie gambar2 BBOY yg terbaru.Korang tgk la yer..Bg naja BBOY ter SGT lah COmel...:)













comelnyer dier...
oklah..bye.

2 comments:

Alin said...

comelnya kucing. meow :D

Najatul Aida Mohd Tajudin said...

comelkan alin..sukakan kucing jugak yer..??:))

Post a Comment

Happy Family