Saturday, March 26, 2011

Dah berkurun lamanya...:)

Asslammualaikum semua...

Mr kekasih teropong naja dari Pulau

Tajuk n3 naja kali nie dah berkurun lama..Korang taw tak nape naja tulis tajuknyer berg2..Pada malam nie naja baru berpeluang nak tgk gambar2 mr kekasih pergi menyambut panggilan pulau di langkawi indah permai. Dah lame dah mr kekasih pergi Pulang helang tue tapi baru hari nie naja baru menyempat2 kan diri nie tgk gambar2 mr kekasih. & kawan2...Wah... wah... wah... lihat pada gambar mr kekasih mmg sungguh hepi ngan percutian beliau tue. sebab muka suma penuh ngan kegembiraan..dan keseronakkan yg tiada batasnyer...Kalau korang tak caya kan ape yg naja ckap try korang tgk gambar2 kat bawah nie..

Macam kanak2 ribena:)

 Termenung menda tah..
Grand Beach Motel

" Naja..jgn tinggal saya.."(kata mr kekasih)

nie mr kekasih ngan kawan2 yg pergi

 
sambil makan saya teman mr kekasih:)

 mr kekasih & rakan2

Tempat diorang tido kat pulau.Bajet habis:)

Korang dah tgkkan..nmpk tak muka bebudak nie...tambah2 mr kekasih mmg hepi gile lah percutian di pulau tue.Korang nak taw tak, naja just nak bagitahu kat korang percutian mr kekasih ngan kwan2 die nie mmg best lah..jimat gile..Hanya dgn ringgit malaysia 200 diorang leh melakukan pelbagai jenis aktiviti yg menarik..Bestkan korang..Tapi mcm mner diorang bajet klu korang nak taw nnti korang tanyerlah bebudak nie sendiri taw..
walaupun mr kekasih g pulau yang indah permai tue ngan kwan2 dier tapi yg pastinyer mr kekasih tak pernah lupakan naja lah.die belikan naja baju ngan coklat..best2...korang nak ker ..eh tak dapatlah..!!hehehe


Sweetkan..:)


oklah..naja rase itu jer yg naja nak tuliskan..klu korang suma bosan n menyampah baca n3 nie so leh g tepat lain lah yer..nie saya punya blog jadi ikut hati nak tulis perlah..hehee!!eh lupa lak..naja lambat tgk gambar2 percutian nie sbb line kat tempat naja study dulu tak elok..So skrang naja dah kat rumah..Tgk sampai lebam mata pun boleh gak..he3
Oklah yer...
Babai...Assalammualaikum:)

0 comments:

Post a Comment

Happy Family