Monday, March 21, 2011

19 march 2011

assalammualaikum....
hari ini tiba2 naja rase nak tulis n3 baru buat korang singgah dan baca kat kisah naja untuk hari nie.hmmm..hari nie 21hb 3 2011 tak ade ape yg menarik untuk naja citer pasal hari ini. Cuma naja tulis n3 kali ini untuk kawan naja sorang nie.Naja kawan ngan die sejak dari naja sekolah menengah lagi sampailah skrang.cuma dalam beberapa tahun yg lepas dah tak contact lagi.Korang suma nak tahu ape nama die Hiffzudin bin Yazid. Pada 19 03 2011 hari yang lepas jatuh pada hari sabtu adalah hari pertunangan kawan naja nie ngan pasangannyer yan. Taniah yer kawan2 atas pertungan korang berdua.


Ucapan dari naja :
* mula2 skali taniah taw atas pertungan yg memang sempoi tue.
*awak mmg padan ngan dier same cantik dan same padan. Ibarat pinang dibelah 2.
* awak jgn sia2kan die yer.Jage die ngan baik dan sempurna. Sayangilah dier mcm mane awak sayangkan diri awak.jge hati die mcm mane awak jagi diri awk.
* naja sentiasa mendoakan hubungan awak ngan die kekal selamanya. kekal sampai ke jinjang pelamin.
*Kawin nnti jgn lupa jemput naja raw.naj juga pergi tgk awak ngan die.dah lame tak g kuala kangsar nie:))
*naja gembira bila awak dah jumpe teman cinta sayang n hidup awak. Lihat awak bahgia i2 yg selalu saya impikan.
Taniah taniah dan taniah..cepat2 kawin yer..!!:)


Korang nie gambar kawan2 saya nie bertunang::








Pesanan wat encik kekasih:
encik kekasih...
kalau abg baca n3 kali nie ayg nak abg tahu ayg lansung tak memaksud apa2 pun. sekadar rase ingin menulis jer.ayg nak abg tahu ayg sayangkan abg .tak ade yg lain dihati ayg. ayg harapkan 1001 kefahaman daripada abg yer.kini dan selamanya ayg akan sentiasa mengingati abg...insyaAllah..semoga hubungan kita akan kekal selamaya ok.Itu yg ayg nak kita same2 doakan.ayg nak abg taw ayg sayangkan abg..love u so much my encik kekasih..!!!mmmuuaaahhh..for sure i really miss you..




my mr kekasih

0 comments:

Post a Comment

Happy Family