Saturday, April 9, 2011

Hari minggu

Hai salam sayang buat suma pembaca
Biasanyer ape yang korang suma buat time2 hujung minggu cam nie?
pergi jalan2 makan angin or bercuti bersama2 family
Bestkan lu dapat meluangkan mase bersame family time2 hujung minggu cam nie.
Time nie naja ade kat dalam bilik sambil ngadap sicomel asus yang sentiasa temani naja sepanjang hari.
Hehehehe
Hari minggu cam nie mama still gak keje.sama macam ayah naja keje jugak.
warga pendidik pun keje2 kan.
Kat rumah nie biasanyer ade adik naja yang paling bongsu 
tapi 
minggu nie die tak ade..pergi kem sekolah die buat kat Tapah.
Jadi  kebosananlah naja kat rumah nie sorang2.
Walaupun naja nie adik beradik ramai tapi time2 mcm nie sumanyer tak ade kat rumah.
Sumanyer duk jauh2.
so kehidupan naja amat bosan dihari minggu.
Bila naja dah sorang2 naja pun sesaje lah layan 1 lagu nie.
Lagu rossa- Ku menunggu
Layan gak lagu nie wat dengar dikala kebosanan.mungkin sebab naja suka sore Rossa.
Best sgt..:)
kat cnie naja letak lirik lagu tue.
korang dengar lagu kat blog naja nie sambil menari2 taw.
Zassss...

Rossa Ku Menunggu

ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
ku kan selalu di sini untuk menunggumu

cinta itu ku berharap kau kelak kan cintai aku
saat kau telah tak bersama kekasihmu
ku lakukan semua agar kau cintaiku

reff:
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu juga rindu
ku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

datang padaku, ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
saat kau sadar betapa ku cintaimu
ku akan selalu setia tuk menunggumu

repeat reff

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu dan juga rindu
dan aku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
ku tetap menunggu

0 comments:

Post a Comment

Happy Family