Friday, April 8, 2011

Nama yang indah

Salam membaca semua..dah lame rasenyer naja tak tulis ape2 entry untuk korang suma baca kan.tak ade ape yg sepesel pun dalam mase beberapa hari nie.Rutin harian naja mcm biasa jer..ok naja tulis entry kali nie ade sebabnyer naja nak korang baca nie sifat disebalik name naja.Buat pengetahuan korang nama naja  "Najatul Aida" sedap kan nama nie..jarang2 jugak org yg memiliki nama nie. Korang layan jer lah yer maksud nama naja nie.layannnn!!!!..:))


Benda nie klu korang nak taw naja dapat dari facebook.saje jer naja try sebab dah tak tahu nak wat per lagi.Sebenarnyer suma yg ade kat atas nie kebanyakkannyer tak betul lah.dikatakan naja nie pendiam orgnyer..hahaha jawapannyer tidak same skali.naja cuma diam ngan org yg naja tak kenal jer.payah ckit naja nak kenal ngan seseorang tue.Lagi 1 mudah ragu2..hohoho buat korang naja nie tegas ngan 1keputusan yg naja wat yg paling penting tegas ngan sesuatu kerja dan perkara. So kat atas nie sebenarnyer just wat suka2 jer.. oklah tgk laa jap2 g naja tulis g entry baru untuk korang suma baca yer..babai..nice..:)

0 comments:

Post a Comment

Happy Family